Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066

Nieuw! 1-delig Aurum® Convex

Stomata die niet meteen aan het ideaalplaatje voldoen (bijvoorbeeld diepliggende, licht teruggetrokken of gekantelde stomata) vragen doorgaans om extra aandacht. Materiaal met een vlakke huidplaat sluit dan vaak onvoldoende aan, waarmee de kans op lekkage groot is. In zulke situaties wordt een ander soort product gevraagd: een product met een bolvormige huidplaat.

Die is namelijk in staat om de diepte in te gaan (kuiltjes op te vullen) en als een schaduw de contouren van de huid te volgen. De juiste maat van de bolling is belangrijk. Het minimaliseert de kans op lekkage en vermindert als gevolg daarvan de kans op huidproblemen. 1-delig (huidplaat en zakje zijn één geheel) Aurum Convex is een zeer veelzijdige oplossing voor stomata waar een vlakke huidplaat niet toereikend is.

De uiterst flexibele bolling is perfect te positioneren. Het geeft ondersteuning op plekken waar dit gevraagd wordt, met name in moeilijk te bereiken kuiltjes. Door de toevoeging van Manuka Honing aan de huidplaat is deze ook nog eens heel huidvriendelijk. Manuka Honing heeft unieke eigenschappen: de pure honing verzacht en verzorgt de huid, heeft een antibacteriële werking en zorgt voor een ontstekingsremmend effect.

Met maar liefst 5 verschillende formaten zakjes en 4 uiteenlopende plateaumaten een zeer omvangrijke reeks colo-, ileo- en uroproducten.

Kortom: voor iedere stomauitdaging een toepassing!

Nieuw! 1-delig Aurum® Convex