Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066  *  WhatsApp: +31 630582369

Ik ben bijzonder

Bijzonder, dat ben ik. Ik ben uniek in persoonlijkheid, in denken en doen, in wensen, in kwaliteiten, in dromen en in ambities. Net als iedereen! Wij vinden dat ieder mens bijzonder is. Wij creëren mogelijkheden voor al deze bijzondere mensen. Van (aspirant) stomadragers tot Zorgprofessionals, van Medisch Speciaalzaken tot Zorgverzekeraars. Het verhaal achter bijzondere mensen willen we graag met u delen. Op deze pagina vindt u een aantal van deze verhalen.

Bijzondere producten voor bijzondere mensen
De producten van Aurum® zijn 'bij'zonder, met een knipoog naar de bij. Aan de huidplaten van deze producten is namelijk Manuka Honing toegevoegd. Pure honing die de huid verzacht en verzorgt, met een antibacteriële werking en het heeft een ontstekingsremmend effect. Lees hier meer over Aurum®.

Mirjam is bijzonder
Mirjam is 50 jaar en woont samen met haar zoon Tariq in Hilversum. Op haar 47ste werd er bij haar darmkanker geconstateerd en is er een colostoma aangelegd. Toen ze hoorde dat ze een stoma zou krijgen, was ze in shock. Ze gooide haar leven om en heeft haar stoma volledig geaccepteerd. Mirjam staat positief in het leven en haalt alles eruit wat erin zit. Ze deelt graag haar verhaal met u. Lees verder.

Eelco is bijzonder
Collega Eelco heeft deelgenomen aan de fietstocht Tour du ALS op 3 juni 2016 en zette zich hiermee in voor het goede doel. Door middel van verschillende activiteiten en de fietstocht heeft hij geld ingezameld voor een medicijn tegen ALS (Amytrofische Laterale Sclerose). Het was een bijzondere en vooral indrukwekkende fietstocht. Lees verder.

Marcel is bijzonder
In juni 2009 werd bij Marcel darmkanker geconstateerd. "Na maanden van klachten en onderzoeken waren de artsen het er in eerste instantie over eens dat ik voor 100% geen kanker had", vertelt Marcel. "Uiteindelijk ben ik toch doorverwezen naar het Maasstadziekenhuis waar ze in mijn darmen hebben kunnen kijken met een Colonoscoop. Toen bleek dat ik een kwaadaardige tumor van zeventien centimeter in mijn buik had kom je in eens stroomversnelling terecht. Dat weekend heb ik mijn crematie uitgezocht." Lees verder.

Judith is bijzonder

Judith is 29 jaar, heeft een relatie met Pieter en woont samen met haar twee katten Puk en Lion in Apeldoorn. In 2005 kreeg ze de ziekte van Crohn. Na 1,5 jaar werd haar tijdelijke stoma opgeheven, maar in 2013 kreeg ze opnieuw een stoma. Dit keer permanent. Ondanks dat ze al 24 keer geopereerd is, houdt ze zich sterk. Judith is een echte doorzetter en niets houdt haar tegen. Ze heeft een baan, waarbij ze met veel plezier voor anderen zorgt. Al snel heeft ze zich daar ook bewezen en is ze doorgegroeid naar de functie Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV). Lees verder.

Cees is bijzonder

Cees is 54 jaar en woont samen met zijn vrouw en zijn twee kinderen in Tiel. In 2007 kreeg Cees voor de eerste keer blaaskanker. Na vier jaar is de blaaskanker terug gekomen. Een heftige periode van meerdaagse bestralingen brak aan en resulteerde in een overactieve blaas waarna wederom blaaskanker werd geconstateerd. In 2012 werd er bij Cees een urostoma aangelegd. Zijn Volkswagen busje heeft ervoor gezorgd dat hij toch op pad durfde te gaan en dat hij uit een sociaal isolement wist te blijven. Lees verder.

Uw verhaal delen?
Deze pagina wordt de komende tijd verder gevuld met verhalen van bijzondere mensen. Wilt u uw verhaal ook delen? Neem dan contact met ons op.