Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066  *  WhatsApp: +31 630582369

Welland viert feest

Het doorspoelbare zakje bestaat 20 jaar! Welland wil dat graag samen met u vieren. In 1996 kwam het eerste doorspoelbare zakje, genaamd ‘Impact’, op de markt. Het 1-delige colostomiezakje is in de loop der jaren verbeterd en vernieuwd en heeft zich inmiddels meer dan bewezen.

Doorspoelen of weggooien
Het doorspoelbare zakje is een uniek product dat voor veel vrijheid zorgt. Doorspoelen of weggooien? De keuze is aan u. Met één simpele handeling is het buitenzakje te scheiden van het binnenzakje. Het binnenzakje en eventueel de huidplaat kunnen door het toilet gespoeld worden. Beide zijn namelijk volledig biologisch afbreekbaar. Het zorgt niet voor verstoppingen van het toilet.

Het nieuwste zakje Aurum® Xtra
Het filter van het doorspoelbare zakje heeft een upgrade gekregen. Het nieuwste zakje is voorzien van het krachtige Dual-Carb®2 filter. Dit zorgt voor betere geurabsorptie en het neutraliseert onaangename geuren. Ook voorkomt het filter vacuüm trekken of opbollen van het zakje. Hier hoeft u zich geen zorgen meer over te maken. Begin 2016 is het nieuwste zakje ‘Aurum Xtra’ geïntroduceerd. Aan de huidplaat is Manuka Honing toegevoegd. Deze pure honing verzacht en verzorgt de huid, heeft een antibacteriële werking en zorgt voor een ontstekingsremmend effect.

Cadeautje
Omdat het doorspoelbare zakje 20 jaar bestaat, viert Welland feest en ontvangt u een cadeautje als u Aurum® proefmateriaal aanvraagt.

Voorwaarden
Er wordt maximaal één cadeautje per persoon verstrekt. Bij deze actie geldt op = op.

Contact
Heeft u vragen of wilt u advies op maat? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 088-6670066 op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:00 uur, door een e-mail te sturen naar info@welland.nl, door het contactformulier in te vullen of via onze social media kanalen Twitter en Facebook.