Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066  *  WhatsApp: +31 630582369

 • Webinar thema "huid"

  In samenwerking met partner Welland Nederland organiseerde StomaConnect op 13 juni jl. een webinar over de "huid". Verpleegkundig Consulent Nelleke van de Vliert gaf een interessante presentatie over de huid en welke invloed Manuka honing kan hebben op de huid rondom een stoma.

   

  Lees verder
 • Welland en Tom Kuil beide vol ambities

  Onlangs hebben wij op ons kantoor bezoek gehad van een talent in de motorsport, Tom Kuil. Samen met zijn moeder heel gezellig en ongedwongen gesproken met elkaar en o.a. onze nieuwste productlijn Aurum Plus gepresenteerd.

  Inmiddels heeft Tom zijn eerste NK race van het seizoen achter de rug.  

  Lees verder
 • Mensam - zorgeloos op pad met een stoma en hygiëne naar wens

  Welland juicht initiatieven, zoals ontwikkeld door Mensam, van harte toe. Mensam heeft als doel om mensen met een stoma in staat te stellen een grotere sociale mobiliteit te ontwikkelen, om minder afhankelijk te zijn.

   

  Lees verder
 • Gebruiker aan het woord - Monoloog Willemijn Vredenburg

  “Achtentwintig jaar, twee kinderen en een baan als stewardess. Het leek zo onwaarschijnlijk dat ik een sluimerende ziekte in mij zou dragen. En dat deze mijn leven voorgoed zou veranderen: Endometriose in het vierde en dus hoogste stadium."

   

  Lees verder
 • Gebruiker aan het woord

  Sinds eind juni van dit jaar is de nieuwste productlijn Aurum Plus beschikbaar. Een productlijn die zich kenmerkt door o.a. de zwarte en zandkleurige tissues en een nieuwe vorm van de huidplaat. Mariëlle Sharoublm (9 jaar oud) is sinds kort gebruiker van Aurum Plus. Mariëlle is geboren met een ano-rectale malformatie. Dit betekent dat haar endeldarm en anus niet goed zijn aangelegd.
   

  Lees verder
 • Blog slogan Welland ‘hecht aan mensen’

  Het is allemaal begonnen op 1 mei 1994 aan de keukentafel ergens in Lochem: Welland is opgericht! 

  Lees verder
 • Gebruiker aan het woord

  Irma Bakx over het leven met een stoma en haar ervaringen met Aurum Plus

  “Ik ben Irma, 50 jaar en werkzaam als ambulanceverpleegkundige. Na jaren te hebben gespoeld via een Malone stoma is er bij mij recent een colostoma aangelegd. Hoewel ik erg moest wennen aan mijn stoma heb ik veel minder pijnklachten en vooral een deel van mijn vrijheid weer terug. Ik verliet het ziekenhuis met een 2-delig systeem, maar kreeg na een aantal dagen last van huidirritatie.  

  Lees verder
 • Gebruiker aan het woord

  De heer Kees de Vries heeft een colostoma en is één van de eerste gebruikers van Aurum Plus. Kees gebruikt open zakjes in plaats van een gesloten systeem en zijn eerste ervaringen zijn zeer positief.

  “De huidplaat is erg soepel en door de bloemvorm eenvoudiger aan te brengen. De kans op plooien of vouwen is hierdoor minimaal. De huidplaat hecht bijzonder goed. Ik heb geen extra fixatiemateriaal nodig.”

   

  Lees verder
 • Gebruiker aan het woord

  Mevrouw Roos van der Hoeven heeft al ruim 12 jaar een colostoma en is één van de eerste gebruikers van Aurum Plus.

  De productlijn kenmerkt zich o.a. door de nieuwe vorm huidplaat, Roos: “De huidplaat heeft een mooie vorm en is zeer flexibel. Daardoor voelt deze heel prettig aan. Ik voel de huidplaat dan ook amper op mijn buik zitten en dat voelt fijn.”

   

  Lees verder
 • Webinar 25 jaar doorspoelbaar colostomiezakje!

  Op woensdag 9 juni hebben wij het Webinar georganiseerd over het doorspoelbare colostomiezakje.  

  Lees verder
 • Gebruiker aan het woord

  Familie P. uit O.

  “Wij zijn heel blij met het materiaal van Welland. Na vele lekkages en huidirritaties zijn de problemen nu eindelijk opgelost. Na gebruik van de Aurum Convex materialen waren de huidirritaties de dagen erna direct veel minder. Tot nu toe heeft mijn moeder geen lekkages meer gehad."

   

  Lees verder
 • Het aftellen is begonnen .....

  Het aftellen naar de introductie van een bijzondere en unieke 1-delige productlijn is begonnen. Onlangs is door ons de eerste bestelling gedaan bij Welland Medical. De verwachte introductie is begin juni, wij houden u op de hoogte. 

  Lees verder
 • Statement Welland Nederland BV over Brexit

  Welland Nederland BV importeert haar stomamaterialen voor een belangrijk deel uit Engeland. De afgelopen jaren is veel gesproken en geschreven over de Brexit. Deze is op dit moment een feit. 

  Lees verder
 • Vergoedingen stomamaterialen en accessoires

  Vergoedingen stomamateriaal en accessoires. 

  Lees verder
 • Welland Nederland gaat nu ook de Belgische markt op!

  Lang gekoesterde wens gaat in vervulling. Het was al eens eerder ter sprake gekomen op het kantoor van Welland Medical in Engeland, maar het kwam er nooit echt van. Toch werd in Heteren al langer de wens gekoesterd om het merk Welland niet alleen in Nederland te mogen vertegenwoordigen, maar ook in België.  

  Lees verder
 • Manuka Honing onderzoek

  Een analyse van de conditie van de huid rondom een stoma en de kwaliteit van leven van stomadragers voor en na het gebruik van stomamaterialen met Manuka Honing 

  Lees verder
 • Nieuwe slogan Welland Nederland!

  Rondom het 25-jarig jubileum is besloten de oude slogan, weliswaar gestoken in een moderner jasje, te laten herleven.  

  Lees verder
 • Even voorstellen

  We stellen je graag voor aan onze medewerkers. Deze keer staat onze nieuwe medewerker Diana Peters in de spotlight.  

  Lees verder
 • Even voorstellen

  We stellen je graag voor aan onze medewerkers. Deze keer staat Marleen Elemans-Kloppenburg in de spotlight.  

  Lees verder
 • Tip!

  Cees Imthorn, eindgebruiker van Welland, liep tegen een probleem aan met zijn breukband waardoor hij lange tijd geen spijkerbroek droeg. Maar hij heeft er iets op gevonden! 

  Lees verder
 • Aan het woord

  Onlangs viel het magazine Perspectief op de deurmat. Hierin staat onder andere een boeiend interview met Lynda en haar partner. Lees hier het volledige verhaal: 

  Lees verder
 • Even voorstellen

  We stellen je graag voor aan onze medewerkers. Deze keer staat Kees van Loenen in de spotlight.  

  Lees verder
 • Aan het woord

  Vandaag aan het woord Rogier Oonk, Coördinator Verkoop Binnendienst. Hij legt uit wat de nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevens-bescherming (AVG) nou precies is.  

  Lees verder
 • Aan het woord

  Aan het woord is Clemens, een tevreden gebruiker van Welland. 

  Lees verder
 • Aan het woord

  Robin Engels, Commercieel Manager Welland, aan het woord over de bezuinigingen in de stomazorg, keuzevrijheid in producten en vergoedingen. 

  Lees verder
 • Bewaaradviezen stomamateriaal

  De zomer is in volle gang en daarbij horen ook zomerse temperaturen. We geven daarom graag extra aandacht aan de bewaaradviezen van stomamateriaal.  

  Lees verder
 • Doorspoelen... waarom eigenlijk niet?

  Op donderdag 6 oktober 2016 is de nieuwe campagne... 

  Lees verder