Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066

Zwemdag Stichting Stomaatje

Op zondag 7 juni wordt de Stomaatje Zwemdag georganiseerd. 

Sinds 2007 organiseert Stichting Stomaatje eenmaal per jaar een zwemdag voor stomadragers en hun directe omgeving. De stichting huurt in een zwembad twee baden inclusief privé badmeester af, waar mensen met een stoma de privacy hebben om tussen familie, vrienden en lotgenoten de stap in het water te wagen.

Iedere (aanstaande) stomadrager is welkom, evenals aanhang als partners, vrienden, familie en kinderen. Ook mensen waarbij hun stoma is opgeheven, of die een andere techniek hebben gekregen zoals een pouch, continent stoma of voedingssonde, zijn van harte welkom. Voor mensen in een rolstoel is deze dag eveneens mogelijk.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Gepubliceerd: 28-05-2015