Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066

Bijenworkshop met honing high-tea

Op 30 juni 2016 gaan alle winnaars van de beursactie en de social media actie een bijenworkshop volgen.

De Bijenworkshop & honing high tea wordt verzorgd door Imkerij La Reine. Het is een leuke workshop voor jong en oud, die gegeven wordt in het centraal gelegen, landelijke dorpje Hoogblokland (vlakbij Gorinchem). De workshop wordt in de buitenlucht gegeven in de Bijentuin van La Reine.

Tijdens deze workshop leren de winnaars van alles over bijen. De imkers van La Reine zullen uitleg geven over de bijen. De echte durfallen mogen de bijen ‘aaien’. De imkers kennen hun bijen als geen ander en weten precies in welke bui de bijen zijn. En zoals de meeste mensen weten zullen bijen nooit zomaar steken. Na de workshop is het tijd om te genieten van een heerlijke high-tea.

Doet u de volgende keer ook mee met onze winacties via Facebook?

Gepubliceerd: 23-06-2016.