Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066

Doorspoelen... weg!

Het nieuwste doorspoelbare zakje Aurum Xtra bestaat 20 jaar. Welland viert daarom feest samen met u.

Het 1-delige colostomiezakje is in de loop der jaren verbeterd en vernieuwd en heeft zich inmiddels meer dan bewezen.

Doorspoelen of weggooien
Het doorspoelbare zakje is een uniek product dat voor veel vrijheid zorgt. Doorspoelen of weggooien? De keuze is aan u. Met één simpele handeling is het buitenzakje te scheiden van het binnenzakje. Het binnenzakje en eventueel de huidplaat kunnen door het toilet gespoeld worden. Beide zijn namelijk volledig biologisch afbreekbaar. Het zorgt niet voor verstoppingen van het toilet.

Het nieuwste zakje Aurum® Xtra
Het filter van het doorspoelbare zakje heeft een upgrade gekregen. Het nieuwste zakje is voorzien van het krachtige Dual-Carb®2 filter. Dit zorgt voor betere geurabsorptie en het neutraliseert onaangename geuren. Ook voorkomt het filter vacuüm trekken of opbollen van het zakje. Hier hoeft u zich geen zorgen meer over te maken. Begin 2016 is het nieuwste zakje ‘Aurum Xtra’ geïntroduceerd. Aan de huidplaat is Manuka Honing toegevoegd. Deze pure honing verzacht en verzorgt de huid, heeft een antibacteriële werking en zorgt voor een ontstekingsremmend effect.

Campagne: Doorspoelen... weg!

Vanaf 6 oktober 2016 wordt de nieuwe campagne Doorspoelen... waarom eigenlijk niet? gelanceerd. Met deze campagne wordt het doorspoelbare zakje in de spotlights gezet.

Klik hier voor meer info en om gratis proefmateriaal aan te vragen van Aurum Xtra. 

Gepubliceerd: 19-07-2016.