Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066  *  WhatsApp: +31 630582369

Aan het woord

"Mijn naam is Clemens en ik ben 38 jaar oud. Afgelopen juni is er bij mij darmkanker geconstateerd. Er bevond zich een tumor van ongeveer zes centimeter op de overgang van de endeldarm naar de dikke darm. Half juli is deze tumor verwijderd en heb ik na de operatie een tijdelijk ileostoma gekregen. Voorafgaand aan de operatie kreeg ik te horen dat de kans aanwezig was dat ik dit tijdelijk ileostoma zou krijgen. Dat is een bericht dat je niet met heel veel enthousiasme tot je neemt, maar voor het herstel is het beter om de nieuwe verbinding tussen de endeldarm en dikke darm tijdelijk te ontzien en de kans op complicaties te verkleinen.

Vanuit het ziekenhuis had ik verschillende merken stomazakjes meegekregen, waaronder Welland. De eerste twee weken na de operatie heb ik om de paar dagen gewisseld van merk om te bepalen wat voor mij het meest ideaal was. Dankzij Welland heb ik de periode met mijn tijdelijk ileostoma op een ontzettend aangename wijze ervaren. In totaal heb ik de ileostoma vier maanden gehad en heb ik daarbij nooit last gehad van huidirritaties of andere problemen. Ik ben daarnaast zeer te spreken over de manier waarop het stomazakje middels het lipje en wijze van oprollen te ledigen is. Dankzij Welland heb ik zonder beperkingen op een normale manier kunnen functioneren. Er was zoveel vertrouwen in het materiaal dat ik zonder reservemateriaal of schone kleding op pad ging. Welland heeft mij nooit teleurgesteld en daarom wil ik Welland hier graag voor bedanken".

Aan het woord