Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066  *  WhatsApp: +31 630582369

Even voorstellen

Hoelang ben je werkzaam bij Welland?

Ik ben sinds 1 februari 2015 werkzaam bij Welland.

Wat is jouw functie?

Logistiek medewerker.

Wat zijn de werkzaamheden?

Ik ben samen met mijn collega verantwoordelijk voor alle logistieke en facilitaire werkzaamheden binnen Welland. Denk hierbij aan ontvangst en uitgifte van goederen, klaarmaken van monsters, voorbereiden van beurzen en alle andere voorkomende werkzaamheden.

Wat maakt voor jou Welland een prettige werkplek?

Het is een fijn bedrijf om voor te werken met fijne en gezellige collega’s. Het is een prettige werkplek en het is leuk en afwisselend werk waardoor de weken voorbij vliegen.


Wat doe je graag naast je werk?

Naast mijn werk luister ik graag naar muziek, lees ik graag een boek en geef ik keeperstraining bij voetbalvereniging Spero in mijn woonplaats Elst. Tenslotte vind ik het heerlijk om samen met mijn vriendin Marianne uit eten te gaan en een terrasje te pikken om daar een drankje te nuttigen.

Even voorstellen