Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066  *  WhatsApp: +31 630582369

Even voorstellen

Hoelang ben je werkzaam bij Welland?

Op 1 april 2017 ben ik begonnen bij Welland Nederland.

Wat is jouw functie?
Medewerker Marketing & Communicatie.

Wat zijn de werkzaamheden?
Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Ik coördineer en schrijf mee voor onze magazines (Perspectief en WellNu), ik beheer de social media kanalen en de diverse websites. Daarnaast ondersteun ik bij scholingen en evenementen en ben ik betrokken bij het ontwikkelen van voorlichtingsbrochures en –video’s. Ook verzorg ik de opmaak van de advertenties en productintroducties.

Wat maakt voor jou Welland een prettige werkplek?
Ik vind vooral de ongedwongen en gezellige sfeer prettig. Daarnaast, en niet geheel onbelangrijk, zijn de collega’s fijn om mee samen te werken. Ook het contact dat ik heb met gebruikers van de producten van Welland vind ik erg bijzonder. Je hoort ontroerende, bijzondere en ook positieve verhalen. Welland is een mooie organisatie en ik ben trots dat ik daar deel van uit mag maken. 

Wat doe je graag naast je werk?
Ik ben enorm fan van lekker en goed eten, dus ik bezoek regelmatig met mijn man, zusje of vriendinnen een restaurant. Het liefst probeer ik steeds weer een nieuw restaurant uit. Ook sta ik graag zelf achter het fornuis om allerlei gerechten en hapjes te maken voor familie en vrienden. Ik vind het in de zomer ook heerlijk om te wandelen, op vakantie te gaan en in mijn hangmat te lezen.

Even voorstellen