Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066  *  WhatsApp: +31 630582369

Even voorstellen

Hoelang ben je werkzaam bij Welland
Op 2 november 2018 ben ik begonnen bij Welland Nederland.

Wat is jouw functie?
Medewerker Verkoop Binnendienst.

Wat zijn de werkzaamheden?
Mijn werkzaamheden zijn divers. Ik verwerk binnenkomende orders en telefoontjes. Daarnaast ondersteun ik mijn collega Rogier bij de inkoop en ISO (deze certificering betekent dat Welland voldoet aan de strenge kwaliteitseisen volgens de internationale norm voor medische hulpmiddelen). 

Wat maakt voor jou Welland een prettige werkplek?
Ik vind bij Welland vooral de ongedwongen sfeer prettig. Ook is mijn functie afwisselend waardoor geen dag hetzelfde is. Ik kijk uit naar de komende tijd!

Wat doe je graag naast je werk?
Naast mijn werk vind ik het fijn om te ontspannen en of uit te gaan met familie en vrienden. Ook sport ik wekelijks en vind ik het daarbij leuk om mezelf doelen te stellen door bijvoorbeeld aan hardloopwedstrijden mee te doen en tennis te spelen in competitieverband.

Even voorstellen