Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066  *  WhatsApp: +31 630582369

Nieuwe slogan Welland Nederland!

Welland hecht aan mensen!

Deze slogan werd door ons jarenlang met trots uitgedragen om vervolgens plaats te maken voor een alternatief waarvan toen aangenomen werd dat het beter aansloot bij de wensen van dat moment. Een misrekening zo bleek, want mensen dat is waar uiteindelijk alles bij ons om draait. Niet in de laatste plaats omdat onze stomamaterialen ook daadwerkelijk aan mensen hechten, met een huidplak waar Welland al jaren grote bekendheid mee geniet.

Rondom het 25-jarig jubileum is besloten de oude slogan, weliswaar gestoken in een moderner jasje, te laten herleven. Tijden mogen veranderen, producten passeren de revue, maar de echt belangrijke waarden blijven altijd bestaan.

Mensen maken producten, andere mensen dragen die. Deskundig voorgeschreven en geleverd. Zonder mensen geen stomazorg.

Welland is niet ik, Welland is wij, Welland is mensen. Geen slogan die beter past en daarom door ons met verve vertolkt wordt.

Bekijk hier de video: https://youtu.be/8GQVcfU2KcQ

Nieuwe slogan Welland Nederland!