Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066

Even voorstellen

Hoelang ben je werkzaam bij Welland?
Ik ben sinds 1 mei 2019 werkzaam bij Welland.

Wat is jouw functie?
Accountmanager.

Wat zijn de werkzaamheden?
Mijn werkzaamheden bestaan het grootste deel uit het bezoeken van ziekenhuizen met onze producten. Dit doe ik nu nog samen met de andere accountmanagers. Verder probeer ik, iedere keer als ik de mogelijkheid daarvoor heb, onderzoek te doen en informatie te verzamelen over verschillende onderwerpen binnen de stomawereld.

Wat maakt voor jou Welland een prettige werkplek?
Alle mensen binnen Welland maken het een enorm fijne werkplek. Iedereen is zeer geïnteresseerd in elkaar en gaan op een leuke en prettige manier met elkaar om. Daarnaast stoppen alle collega’s iedere dag hun ziel en zaligheid in de werkzaamheden die ze verrichten. Dit spreekt mij enorm aan en maakt het voor mij als nieuwe collega alleen maar prettiger. Daarnaast krijg ik ook de ruimte en uitstekende begeleiding om mijn eigen weg te vinden in het voor mij ‘’nieuwe wereldje’’.

Wat doe je graag naast je werk?
Naast mijn werk ben ik erg actief in de sport. Als ex-profvoetballer ben ik gewend om 10 keer in de week te trainen. Nu ik werkzaam ben bij Welland Nederland probeer ik nog zo’n 6 á 8 keer in de gym of op het veld te staan. Daarnaast vind ik het heerlijk om een aantal uurtjes in de week met onze 2 honden, Gabor en Kato, in het bos te lopen!

Even voorstellen