Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066

Even voorstellen

Hoelang ben je werkzaam bij Welland?
Ik ben sinds februari 2017 werkzaam bij Welland.

Wat is jouw functie?
Accountmanager.

Wat zijn de werkzaamheden?
Ik bezoek dagelijks met veel plezier de wond-continentie en stoma consulenten.

Wat maakt voor jou Welland een prettige werkplek?
Bij Welland ben je onderdeel van de zorgketen, mijn loopbaan ben ik begonnen als verpleegkundige. Door dat je producten in het assortiment hebt kun je een meerwaarde hebben in de zorgketen. Dagelijks zorgen op een andere manier. Verder is Welland een mooie professionele organisatie waar wij dagelijks klaar staan om producten tegen de beste kwaliteit te leveren.

Wat doe je graag naast je werk?
Naast mijn werk bij Welland ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan, houd ik van gezelligheid en zodra de eerste sneeuwvlokjes vallen in Oostenrijk krijg ik al de kriebels om op wintersport te gaan.

Even voorstellen