Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066

Even voorstellen

Hoelang ben je werkzaam bij Welland?
Ik werk al ruim 15 jaar bij Welland.

Wat is jouw functie?
Medewerker binnendienst.

Wat zijn de werkzaamheden?
De werkzaamheden die ik verricht zijn onder andere: het voorbereiden en verwerken van scholingen en het verzorgen van facilitaire processen. Daarnaast ben ik hoofdverantwoordelijk voor Exact en het invoerproces (van producten) en onderhoud ik contacten met inkopers van medische groothandels en ziekenhuizen.

Wat maakt Welland voor jou een prettige werkplek?
Welland is een fijn bedrijf om voor te werken, ik werk er met heel veel plezier. De kracht van het bedrijf Welland is dat we als 1 team functioneren. Iedereen heeft natuurlijk zijn taken, maar uiteindelijk willen we als team naar goud streven.

Wat doe je graag naast je werk?
Naast mijn werk bij Welland ben ik DJ op de radio & feesten. Verder besteed ik mijn tijd aan zaalvoetbal, hardlopen & NEC waar ik een seizoenkaart van heb en tevens trouw alle uitwedstrijden van bezoek.

Even voorstellen