Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066  *  WhatsApp: +31 630582369

Vergoedingen stomamaterialen en accessoires

De zorgverzekering bestaat uit twee delen: de basisverzekering en eventueel een aanvullende verzekering. Alle mensen in
Nederland zijn verplicht om een basisverzekering af te sluiten, een aanvullende verzekering is vrijwillig. De meeste zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een minimaal eigen risico van 385 euro. Dat betekent dat de eerste 385 euro van de kosten die in een jaar worden gemaakt, zelf betaald dient te worden. Dit geldt ook voor de stomamaterialen. Deze materialen worden vergoed vanuit de basisverzekering.

Welland materialen

De producten van Welland passen binnen de financiële kaders, die aan dergelijke producten worden gesteld. Hiervoor worden afspraken gemaakt met de Medisch Speciaalzaken. Waarbij ons uitgangspunt is dat alle materialen van Welland zonder problemen uitgeleverd kunnen worden.

Vergoedingen stomamaterialen en accessoires