Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066  *  WhatsApp: +31 630582369

Gebruiker aan het woord

Familie P. uit O.

“Wij zijn heel blij met het materiaal van Welland. Na vele lekkages en huidirritaties zijn de problemen nu eindelijk opgelost. Na gebruik van de Aurum Convex materialen waren de huidirritaties de dagen erna direct veel minder. Tot nu toe heeft mijn moeder geen lekkages meer gehad. Ook heeft zij veel meer vertrouwen gekregen, stap voor stap gaat het steeds beter. Mijn moeder durft weer naar buiten te gaan en iets langer van huis weg te blijven. Wij raden Welland zeker aan. Voor ons als gezin doet het heel wat. Ook het advies, de uitleg en het snelle handelen van de stomaverpleegkundige van Welland waarderen wij zeer, het was allemaal superduidelijk. Als mantelzorgers weten wij precies hoe wij in welke situatie moeten handelen en waar wij op moeten letten. Wij zijn Welland dan ook zeer dankbaar.”

Gebruiker aan het woord