Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066  *  WhatsApp: +31 630582369

Gebruiker aan het woord

Mevrouw Roos van der Hoeven heeft al ruim 12 jaar een colostoma en is één van de eerste gebruikers van Aurum Plus.

De productlijn kenmerkt zich o.a. door de nieuwe vorm huidplaat, Roos: “De huidplaat heeft een mooie vorm en is zeer flexibel. Daardoor voelt deze heel prettig aan. Ik voel de huidplaat dan ook amper op mijn buik zitten en dat voelt fijn.”

Een andere innovatie betreft de kleur van het tissue van het zakje, Roos is hier erg enthousiast over: “Het tissue is heel netjes, het voelt erg zacht aan. Ik vind het zwarte zakje ontzettend mooi, maar ook het zandkleurige zakje ziet er goed uit. Ik heb eigenlijk geen voorkeur wat de kleur betreft. Het is al mooi dat er andere kleuren beschikbaar zijn dan beige.”

De Welland huidplaat kenmerkt zich door de huidvriendelijke ingrediënten, inclusief Manuka honing. Roos is blij dat hieraan niets is gewijzigd: “In ben al jaren fan van de huidplaat van Welland. Heb nooit last van huidirritaties en dat geeft mij een prettig en zeer vertrouwd gevoel. Ik zou niets anders meer willen.”

Gebruiker aan het woord