Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066  *  WhatsApp: +31 630582369

Online Stomadag

Zaterdag 18 september 2021 organiseert Welland, samen met de Stomavereniging, een Online Stomadag. De webinars bij deze online Stomadag staan in het teken van het thema huid.

Programma
13.00-13.15 uur Welkom
Door Sanne Blom, voorzitter Stomavereniging

Als je een stoma hebt, ben je gebaat bij stomahulpmiddelen die goed bij jou passen. Maar wat betekent dat in de praktijk? Hoe gaat het voorschrijven van stomahulpmiddelen in zijn werk? Sanne heet je welkom en geeft kort uitleg over de rol van de Stomavereniging bij de Module Stoma Hulpmiddelen.

13.15-13.45 uur Huidproblemen, hoe ontstaan deze?
Door Ellen Hubert, Rijnstate ziekenhuis Arnhem en Marieke Peters, Rijnstate ziekenhuis Arnhem, tevens werkzaam bij Thuiszorg Sensire

Huidproblemen en een stoma beïnvloeden elkaar wederzijds. Een ontstoken huid zorgt dat je je stomamateriaal niet kunt bevestigen. En niet goed bevestigd stomamateriaal kan weer leiden tot infecties. Maar hoe ontstaan huidproblemen precies? Wat voor soort huidproblemen zijn er? En wat kun je er tegen doen? Dat en meer hoor je tijdens dit webinar.

13.45-14.15 uur Aurum Plus en Manuka honing, iets voor jou?
Door Nelleke van de Vliert, Welland Nederland BV

Stomamateriaal vinden dat bij je past, ís en blijft maatwerk. Maar we laten je graag zien welke mogelijkheden er zijn. Aurum Plus is een lijn met huidvriendelijke materialen waaronder Manuka honing. Deze plak is uniek in zijn soort en mogelijk de oplossing voor jou!

14.15-14.45 uur StomaConnect, hét platform voor stomadragers
Door Marleen Elemans, StomaConnect en Frans Huigen, stomadrager en lid van StomaConnect

Als stomadrager heb jij dagelijks ervaring met stomamaterialen en de zorg. Misschien loop je al een tijdje met een idee, maar weet je niet waar je dit kan delen? Bij StomaConnect is dit mogelijk. Wij leggen uit wat StomaConnect is en hoe het werkt.

Deze online Stomadag is gratis. Je kunt je aanmelden via onderstaande link. Als je op het aanmeldformulier je e-mailadres achterlaat, ontvang je op de dag zelf een e–mail met de link waarop het webinar te zien is. Aanmelden kan tot 17 september 2021.

fd10.formdesk.com/nederlandsestomavereniging2/stomadag_welland

Online Stomadag