Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066  *  WhatsApp: +31 630582369

Blog slogan Welland ‘hecht aan mensen’

Oprichting Welland
Het is allemaal begonnen op 1 mei 1994 aan de keukentafel ergens in Lochem: Welland is opgericht!

Wie zijn wij?
Wij, Welland, streven ernaar om perspectief te bieden aan alle belanghebbenden in de stomazorg, van (aspirant) stomadrager tot zorgprofessional en van Medisch Speciaalzaak tot Zorgverzekeraar. Welland is er voor iedereen. Dit doen wij met experts op het gebied van stomazorg: zonder mensen geen stomazorg. Dit doen wij samen, Welland is niet ik of jij, Welland is wij. Het personeel dat het mogelijk maakt om de juiste producten bij de juiste mensen te krijgen, de zorgprofessional die het juiste product aanbiedt aan de stomadrager en natuurlijk de stomadrager zelf, die bij ons centraal staat.

Slogan
In de afgelopen jaren zijn er veel slogans de revue gepasseerd. Zo was er ‘een sprong vooruit in stomazorg’, ‘ongekende waarde in stomazorg’ en ‘stomazorg met perspectief’. Maar nu is daar ‘Hecht aan mensen’. Samen kijken wij vooruit, de toekomst met vertrouwen tegemoet. Nieuwsgierig naar wat nog komen gaat. Tijden zullen veranderen door o.a. nieuwe (operatie)technieken en talloze (product)innovaties. Maar de echt belangrijke waarde, die blijft bestaan. Welland hecht aan mensen!
Onze slogan kent rake woorden, deze is op vele manieren te interpreteren. Een slogan die recht doet aan zijn prachtige en diepere betekenis. In onze slogan zijn tal van belangrijke elementen verwerkt: zonder beperkingen met een stoma kunnen leven, een poli zorgeloos kunnen draaien of een zaak op een gezonde wijze kunnen runnen, altijd zal de mens hierin centraal staan. Welland is er voor iedereen, op welk moment dan ook, op welke manier dan ook, want Welland hecht aan mensen!

Blog slogan Welland ‘hecht aan mensen’