Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066  *  WhatsApp: +31 630582369

Mensam - zorgeloos op pad met een stoma en hygiëne naar wens

Welland juicht initiatieven, zoals ontwikkeld door Mensam, van harte toe. Mensam heeft als doel om mensen met een stoma in staat te stellen een grotere sociale mobiliteit te ontwikkelen, om minder afhankelijk te zijn.

Door een mobiele werktafel te creëren wil Mensam het mogelijk maken dat dagelijkse handelingen, zoals hygiënisch met twee handen verschonen, weer vanzelfsprekend worden. Mensam wil op deze manier laten zien dat het leven met een stoma zorgelozer kan, onafhankelijker en hygiënischer.

De Mensam Stoma-Kit is een hulpmiddel om stoma-materiaal hygiënisch en eenvoudig te verwisselen, waar je ook bent. Met de Stoma-Kit heb je schone materialen altijd bij de hand. Je kunt de Kit in elke ruimte uitvouwen tot een werktafel. Je hebt dan twee handen vrij om je te kunnen verschonen. Daarna kun je gebruikt materiaal in de Stoma-Kit discreet weggooien.

* Hygiënisch en discreet verwisselen van stomamateriaal
* Nooit meer handen te kort
* Altijd je materialen op een schone plek

Voor meer informatie: mensam.eu/

Mensam - zorgeloos op pad met een stoma en hygiëne naar wens