Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066  *  WhatsApp: +31 630582369

Welland en Tom Kuil beide vol ambities

Onlangs hebben wij op ons kantoor bezoek gehad van een talent in de motorsport, Tom Kuil. Samen met zijn moeder heel gezellig en ongedwongen gesproken met elkaar en o.a. onze nieuwste productlijn Aurum Plus gepresenteerd.

Inmiddels heeft Tom zijn eerste NK race van het seizoen achter de rug. De kwalificaties werden afgesloten met een 2e plaats. De eerste race werd uiteindelijk ook afgesloten met een 2e plaats. De 2e race dacht Tom eerste te zijn geworden. Door een mechanisch probleem en daarop volgende frustraties bij Tom volgde een reprimande en werd hij teruggezet van plek 1 naar plek 4.

Het uiteindelijke resultaat was toch een tweede plaats (gedeeltelijk eerste) en een mooie beker! Het was een bewogen eerste race voor Tom waarin hij zowel op als buiten de baan veel geleerd heeft.

Wij zullen Tom blijven volgen en wensen hem alle succes toe om zijn ambities waar te maken.

Update 2 juli 2022: Klik hier voor een actiefilm van Tom tijdens een training op het circuit van Brno in Tsjechië: www.youtube.com/watch

Welland en Tom Kuil beide vol ambities