Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066  *  WhatsApp: +31 630582369

1-delig Optum uit assortiment - twee alternatieven

Graag informeren wij u over het volgende. Als u momenteel het product Welland 1-delig Optum Colo/Ileo/Uro gebruikt, zal binnen enkele maanden dit product uit het assortiment verdwijnen.

Om u te kunnen blijven voorzien van een passend product attenderen wij u graag op twee alternatieven:

1-delig Aurum
De functionele eigenschappen van 1-delig Aurum zijn identiek aan die van 1-delig Optum. Het enige verschil met 1-delig Optum is dat er Manuka honing in de huidplaat van 1-delig Aurum is verwerkt (te herkennen aan het honingraatsymbool op de huidplaat). Manuka honing kenmerkt zich door de antibacteriële werking en het ontstekingsremmend effect. Dit kan helpen bij het bevorderen van een gezonde huid rondom de stoma. Zie meer informatie:

1-delig Aurum Colo

1-delig Aurum Ileo

1-delig Aurum Uro

1-delig Aurum Plus
Een ander alternatief is 1-delig Aurum Plus. Deze productlijn kenmerkt zich door een aantal eigenschappen die anders is ten opzichte van 1-delig Optum. Het assortiment van 1-delig Aurum Plus bestaat uit twee kleuren stomazakjes, namelijk zand en zwart. Daarnaast is ook de vorm van de huidplaat voorzien van inkepingen voor meer flexibiliteit én is in de huidplaat Manuka honing verwerkt. Zie meer informatie:

1-delig Aurum Plus Colo Zwart

1-delig Aurum Plus Colo Zand

1-delig Aurum Plus Ileo Zwart

1-delig Aurum Plus Ileo Zand

1-delig Aurum Plus Uro Zwart

1-delig Aurum Plus Uro Zand

Tevens verwijzen wij u vriendelijk naar de video waarin onze verpleegkundig consulent Nelleke van de Vliert dieper in gaat op de eigenschappen en werking van de alternatieven en de overeenkomsten en verschillen met 1-delig Optum. U kunt de video bekijken via deze link: video.

De komende periode kunt u een keuze maken voor 1-delig Aurum of 1-delig Aurum Plus.

1-delig Optum uit assortiment - twee alternatieven