Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066  *  WhatsApp: +31 630582369

2-delig Flair (colo en ileo) uit assortiment - 2-delig Aurum als alternatief

Graag informeren wij u over het volgende. Als u momenteel het product Welland 2-delig Flair Colo/Ileo gebruikt, zal binnen enkele maanden dit product uit het assortiment verdwijnen.

Om u te kunnen blijven voorzien van een passend product attenderen wij u graag op een passend alternatief:

2-delig Aurum
De functionele eigenschappen van 2-delig Aurum zijn identiek aan die van 2-delig Flair. Het enige verschil met 2-delig Flair is dat er Manuka honing in de huidplaat van 2-delig Aurum is verwerkt (te herkennen aan het honingraatsymbool op de huidplaat). Manuka honing kenmerkt zich door de antibacteriële werking en het ontstekingsremmend effect. Dit kan helpen bij het bevorderen van een gezonde huid rondom de stoma. Het stomazakje heeft ook een verandering ondergaan. Het heeft een nieuw tissue en een kijkvenster. Hierdoor heeft u een extra check mogelijkheid voor uw stoma. Zie voor meer informatie:

2-delig Aurum Colo 

2-delig Aurum Ileo

2-delig Aurum Uro

Tevens verwijzen wij u vriendelijk naar de video waarin onze verpleegkundig consulent Nelleke van de Vliert dieper in gaat op de eigenschappen en werking van het alternatief en de overeenkomsten en verschillen met 2-delig Flair. U kunt de video bekijken via deze link: video.

De komende periode kunt u een keuze maken voor 2-delig Aurum.

2-delig Flair (colo en ileo) uit assortiment - 2-delig Aurum als alternatief