Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066  *  WhatsApp: +31 630582369

Klantenservice

Bij Welland zijn persoonlijke aandacht en kwaliteit belangrijke kernwaarden. Wij streven er naar de best mogelijke service te bieden aan stomadragers en zorgprofessionals. 

Ons Welland Service Team, bestaande uit gediplomeerde stomaverpleegkundigen, zijn bereikbaar voor advies op maat. Klik hier voor meer informatie over het Welland Service Team.  

Klant Contact Centrum

Heeft u als stomadrager of zorgprofessional vragen en/of opmerkingen over onze producten en/of diensten, dan kunt u terecht bij de medewerkers van ons Klant Contact Centrum. U kunt bij hen o.a. terecht voor vragen over onze producten en voor het aanvragen van proefmateriaal. Onze medewerkers zijn maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 uur bereikbaar op het telefoonnummer: 088 - 6670066 en via het e-mailadres: info@welland.nl. 

Klachten

Indien u onverhoopt klachten ervaart met onze producten, kunt u deze ook melden via ons Klant Contact Centrum. Wij nemen klachten direct in behandeling en proberen samen met de stomadrager en/of zorgprofessional spoedig een passende oplossing te vinden. Eventueel wordt het Welland Service Team ingeschakeld. 

Contactformulier

Voor vragen, advies, informatie en/of klachten kunt u ook het contactformulier op onze website invullen. U zult zo spoedig mogelijk een reactie van ons ontvangen. Vergeet daarom niet om uw telefoonnummer of e-mailadres volledig in te vullen.    

Telefoon