Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066

Het Welland Stomaforum

De stomazorg ontwikkelt zich razendsnel. Dagelijks wordt gewerkt aan verbetering en ontwikkeling van producten. Ook bij ons. Wij ontwikkelen voor u. Denkt u met ons mee? Kom dan bij het Welland Stomaforum.

Bij Welland mag u écht meedenken! U geeft ons advies, beslist mee en misschien wilt u zelfs nieuwe producten testen. Het maakt voor ons niet uit of u producten van Welland gebruikt of van een andere fabrikant; al uw ervaringen zijn voor ons van cruciaal belang.

Ontwikkelen voor de toekomst

Welland maakt voor stomadragers producten van de hoogst mogelijke kwaliteit, met een groot gebruiksgemak. Dat willen we blijven doen. We streven ook in onze ontwikkeling naar draagcomfort en kwaliteit. U bent bij uitstek de persoon die ons kan inspireren en kan vertellen wat er anders moet.

Stomaforum voor iedereen

Hebt u een colostoma, ileostoma of een urostoma? Dan nodigen we u graag uit lid te worden van ons forum. Het maakt voor uw deelname aan het forum niet uit welke merken of producten u gebruikt, en u kunt deze gewoon blijven gebruiken.

Zo werkt het

Na uw aanmelding krijgt u eerst een intakegesprek met een van onze verpleegkundig consulenten. Zij toetsen of en in welke mate u mogelijk iets voor ons zou kunnen betekenen. De activiteiten van het forum lopen namelijk sterk uiteen. We zien er graag op toe dat bepaalde stromingen binnen ons forum niet oververtegenwoordigd raken. Hiermee houden we de discussie levendig en toegankelijk op een manier die alle betrokkenen past.

Na definitieve toetreding tot het forum denkt, praat en beslist u samen met andere stomadragers mee over nieuwe stomamaterialen en verzorgingsproducten. In overleg kunt u ook nieuwe producten testen in de praktijk. U bent tot niets verplicht en kunt u kunt te allen tijde stoppen. Eén keer per jaar bent u te gast bij onze Landelijke Contactdag in Heteren.

Meer informatie of aanmelden?

Wilt u zich aanmelden voor een intake gesprek of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer: 088 – 6670066 of per e-mail: info@welland.nl

Stoma Forum