Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066  *  WhatsApp: +31 630582369

StomaConnect

Stomazorg blijft in ontwikkeling. Dagelijks wordt er gewerkt aan het verbeteren en (door)ontwikkelen van producten. Dit vinden wij bij Welland belangrijk! Wij hechten veel waarde aan de adviezen die u ons kunt geven. Daarom hebben wij ons aangesloten bij StomaConnect; hét online platform waar stomadragers, stomaverpleegkundigen en fabrikanten van stomamateriaal samen komen met als doel stomazakjes, stoma-accessoires en stomazorg te verbeteren, te verrijken of te vernieuwen.

StomaConnect voor iedereen

Bij StomaConnect maakt het niet uit of u producten van Welland gebruikt of van een andere fabrikant. Wij hechten waarde aan al uw ervaringen. Via StomaConnect praat u met de fabrikant over producten. Dit kan via leuke bijeenkomsten, maar vindt u het fijner om in een kleinere groep uw ideeën te delen, dan kan dat online via (bijvoorbeeld) Webinars.

Welland hecht tevens waarde aan het testen van nieuwe producten. Dit gebeurd ook via StomaConnect. U test een nieuw product en geeft uw mening via een enquête. Maar u kunt ook ondersteunen bij het maken van instructiemateriaal.

Zo werkt het

Via de webiste StomaConnect kunt u zich aanmelden. U geeft zelf aan waar u aan mee wilt werken, welke onderdelen u aanspreken en waar u voor benaderd wilt worden.

Bij StomaConnect wordt u écht gehoord en gezien. Nergens heeft u meer invloed op de ontwikkeling van producten dan binnen dit platform. Bij StomaConnect is het echt: Ik en de fabrikant. En daar hechten wij waarde aan!

Klik voor meer informatie op de onderstaande link. U komt dan op de website van StomaConnect.

stomaconnect.com/

Stoma Forum