Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066  *  WhatsApp: +31 630582369

Perspectief op innovatie

Ons perspectief op innovatie: steeds verbeteren en jezelf vragen blijven stellen. Unieke oplossingen bieden zoals een toilet doorspoelbaar zakje. Wij maken het samen mogelijk.

Doorspoelen of weggooien
In 1996 kwam het eerste zakje, genaamd 'Impact' op de markt dat door het toilet gespoeld kon worden. Het zakje is in de loop der jaren verbeterd en heeft zich inmiddels meer dan bewezen.
Begin 2016 is het nieuwste zakje Aurum Xtra geïntroduceerd. Aan de huidplaat is Manuka Honing toegevoegd. Deze pure honing verzacht en verzorgt de huid, heeft een antibacteriële werking en zorgt voor een ontstekingsremmend effect. Klik hier voor meer informatie over Aurum Xtra.

Over Welland
Wilt u meer informatie over ons bedrijf of ons team? Samen bieden we stomazorg met Perspectief. U kunt op de volgende linkjes klikken om naar de betreffende pagina te gaan:

Ga direct naar: Het bedrijf
Ga direct naar: Het team

Contact
U kunt met ons contact opnemen als u bijvoorbeeld vragen heeft of advies op maat wilt. Wij zijn te bereiken op het nummer 088-6670066 op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar info@welland.nl, het contactformulier invullen of een bericht sturen via de social media kanalen Twitter en Facebook.

Doorspoelbaar