Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066  *  WhatsApp: +31 630582369

Perspectief op kennis

De stomazorg ontwikkelt zich razendsnel. Dagelijks wordt er gewerkt aan verbetering en ontwikkeling. Goede voorlichting is belangrijk. Deskundige ondersteuning evenzeer. Wij geven het.

Voor de Zorgprofessional
Werken met Welland betekent voor u als Zorgprofessional perspectief op goede ondersteuning. U staat er dus zeker niet alleen voor. Maak kennis met de vele mogelijkheden die wij u bieden: van scholing op maat tot leerzame casussen en van uitgebreide atlas tot een handzaam assortimentsboekje. Op onze website is er tevens een speciaal gedeelte ingericht voor de zorgprofessional. Vraag een account aan en krijg toegang tot onder andere presentatiemateriaal, foto's van evenementen, casussen, films en magazines.

Voor de stomadrager
Het Welland Service Team (WST) is er voor de stomadrager en de Zorgprofessional. Het deelt kennis en overlegt met (behandelend) Stomaverpleegkundigen in het ziekenhuis, Thuiszorgmedewerkers en stomadragers zelf over de manier waarop zij het beste geholpen kunnen worden.

Speciaal voor de stomadragers is er een Welland Stoma Forum (WSF) opgericht. Het forum is er onder andere om kennis te delen, mee te denken, mee te beslissen en producten te testen. We maken voor stomadragers producten van de hoogst mogelijke kwaliteit met groot gebruikersgemak. We streven naar draagcomfort en kwaliteit. U kunt ons daarbij helpen door ons te inspireren en te vertellen wat u van de producten vindt. Er worden speciale WSF dagen georganiseerd, waarbij u in gesprek kunt gaan met ons en met andere stomadragers. Ook worden er interessante presentaties gegeven door gastsprekers. Wilt u zich aanmelden voor het WSF? Neem dan contact met ons op.

Over Welland
Wilt u meer weten over Welland? Of over ons team? Hieronder vindt u de linkjes, waarmee u direct naar de betreffende pagina kunt gaan.

Ga direct naar: Het bedrijf
Ga direct naar: Het team

Contact
Wilt u meer weten over het gedeelte voor de Zorgprofessional of wilt u zich aanmelden voor het WSF? U kunt ons telefonisch bereiken via 088-6670066 op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:00 uur, door een e-mail te sturen naar info@welland.nl, door het contactformulier in te vullen of door een bericht sturen via de social media kanalen Twitter en Facebook.

Scholing 1