Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066  *  WhatsApp: +31 630582369

Perspectief op kwaliteit

Unieke combinatie
Kwaliteit staat bij ons op de 1e plaats. De basis is onze huidplaat. Sinds jaar en dag bijzonder. Of dit nu met of zonder Manuka Honing is. Wij bieden de keus. De unieke combinatie van 100% hydrocolloid met de non-woven achterzijde, incl. gaatjes, zorgt ervoor dat de huid voldoende lucht krijgt. De huid 'ademt' als het ware, waardoor huidirritaties zelden of nooit voorkomen.

Hoog absorptievermogen
De Welland huidplaat staat bekend om het hoge absorptievermogen. Met name voor ileostoma- en urostomadragers is dit een zeer prettige gedachte, gezien de vaak dunne en agressieve output. De diktes van de huidplaat voor colostoma-, ileostoma- en urostomadragers zijn verschillend. De huidplaat voor colostomadragers is 0,6 mm dik. De huidplaat voor ileostomadragers is 0,9 mm dik en de urostoma huidplaat heeft een dikte van maar liefst 1,8 mm en is daarmee de best absorberende huidplaat in zijn soort.

Huidplaat met Manuka Honing
Onlangs is ons assortiment uitgebreid met de producten van Aurum®. Aan de huidplaat is Manuka Honing toegevoegd. Deze pure honing verzacht en verzorgt de huid, heeft een antibacteriële werking en zorgt voor een ontstekingsremmend effect.

Over Welland
Bent u benieuwd naar ons bedrijf of ons team? Met elkaar bieden we stomazorg met Perspectief. Klik op één van de onderstaande linkjes voor meer informatie.

Ga direct naar: Het bedrijf
Ga direct naar: Het team

Contact
Als u vragen heeft of behoefte heeft aan advies op maat, dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 088-6670066 op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:00 uur, een e-mail sturen naar info@welland.nl, het contactformulier invullen of een bericht sturen via de social media kanalen Twitter en Facebook.

Ervaar de kracht uit de natuur