Klant Contact Centrum: T 088 - 6670066  *  WhatsApp: +31 630582369

Stomazorg met Perspectief

Welland biedt stomazorg met Perspectief. Zonder beperkingen met een stoma kunnen leven, een poli zorgeloos kunnen draaien, een zaak op gezonde wijze kunnen runnen of de stoma zonder beperkingen kunnen dragen en door kunnen gaan met leven. Wij hebben de mogelijkheden. We helpen mensen vooruit met deskundige ondersteuning, gedegen levering en een verantwoord prijsbeleid.

Kernwaarden
Onze kernwaarden sluiten aan op het bieden van stomazorg met Perspectief. Mogelijkheden creëren voor alle belanghebbenden in de stomazorg, van (aspirant) stomadrager tot Zorgprofessional en van Medisch Speciaalzaak tot Zorgverzekeraar. Dat vinden wij belangrijk. Omdat iedereen eigen behoeften, drijfveren en koopmotieven heeft. Niet één verhaal, maar een brede visie. Uitgaande van onze kernwaarden kwaliteit, innovatie, kennis en partnership wordt datgene eruit gehaald wat voor u belangrijk is. Met elkaar streven naar perfectie. Als importeur van goede stomamaterialen helpen wij mensen en partijen vooruit.

Over Welland
Wilt u meer weten over ons bedrijf? Bent u benieuwd naar het team dat er voor zorgt dat we stomazorg met Perspectief bieden? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.
 
Ga direct naar: Het bedrijf
Ga direct naar: Het team

Contact
Heeft u vragen of wilt u advies op maat? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 088-6670066 op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:00 uur. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@welland.nl, het contactformulier invullen of een bericht achterlaten op de social media kanalen Twitter en Facebook.

Partnership